[rank_math_breadcrumb]

פולי קפה מומלצים

תוכן עניינים

בכל הנוגע לבחירת פולי הקפה המושלמים לאספרסו, טעמו של הקפה תלוי באיכות פולי הקפה השלמים, ולא רק בכמות הקפה שהוא מכיל. כדי ליהנות מפולי קפה שלמים, עליכם להתנסות בכדי לגלות מהם פולי האספרסו הטובים ביותר.

פולי הקפה הטובים ביותר לאספרסו הם ערביקה טהורה או תערובות, תלוי בפרופיל הטעם הרצוי. מכיוון שתערובות נוטות לדלל את השעועית יותר מאשר אם היו לכם רק 10 שעועית קונה, עדיף ללכת עם תערובת של שעועית שלמה ולא רק אחת או שתיים מאותן שעועית. אם אתה רוצה לשמר את הטעם של השעועית באספרסו שלך, קפה מכל השעועית יציע לך את המיטב משני העולמות.

אם אתה משתמש בפולי קפה רגילים, עליך להשתמש בתערובת של פולי ערביקה וקונה ולא רק אחד או שניים. אחת מחוויות הקפה הטובות ביותר היא להכניס שניים או שלושה סוגים שונים של קפה לכוס הקפה. כדי ליצור את האספרסו המושלם ליהנות ממנו, דאגו להשתמש בפולי הקפה הנכונים. בעל שני סוגים שונים של פולי אספרסו בכוס אחת עם טעמים שונים בהחלט יוביל לצילומי אספרסו טובים שאיש לא ישכח.

לאחר סינון של מאות קפה במבצע, צוות קפה המודיע בחר כמה מהקפה האהובים עלינו לבחירה. אל תשכח לקרוא סקירה זו אם ברצונך לקבל מידע נוסף על סוגי פולי האספרסו השונים בשוק הקפה.

פרופיל הצלייה בו בוחר רוסטר קפה הוא הגורם החשוב ביותר באיכות פולי הקפה שלו, ומיטב צלי הקפה מתאים את פרופילי הצלייה בהתאם לשעועית לשמש לקפה אספרסו או פילטר. החברה גם מבטיחה כי פולי הקפה אספרסו יישארו טריים מכיוון שהוא נצלה מיד לפני האריזה. פולי קפה ישיר ממלא את השקית בפולי אספרסו קלויים מיד לאחר הצלייה. כל שקית פולי קפה נארזת לרעננות ואיכות מרבית, כך שהצרכנים יכולים לקבל את הקפה הטוב בכל שעועית.

אם אתה יודע שאתה אוהב צלי כהה, אתה רוצה לחוות צלייה בינונית, שמומלצת לפולי קפה קלויים בינוניים עד בינוניים.

אם אתם אוהבים לחלוט אספרסו על הכיריים, הנה כמה סירי מוקה מומלצים לאוהבים. הצרכנים יכולים להשתמש בכל פולי קפה לאספרסו כל עוד מדובר בפולי קפה בינוני עד בינוני – פולי קפה קלויים ולא כהים מדי.

לא משנה איזה מותג קפה תבחרו, חשוב לזכור שפולי קפה שמנוניים-אוטומטיים אינם עובדים טוב. אם אתם רוצים להכין זריקת אספרסו מושלמת, עדיף להשתמש בפולי הקפה שאתם קולים, במיוחד לאספרסו. אפשר לטחון ולהכין זרעי קפה בבית, כל עוד הם קלויים ולא כהים מדי.

אם ברצונך להשתמש במכבש או פרקולט צרפתי, עליך לטחון את פולי הקפה בקירוב בכדי לקבל את הטעם הטוב ביותר. קליית קפה חשובה מכיוון שלפולי קפה ירוקים גולמיים צבע כהה בהרבה מהשעועית הירוקה כהה במכונת סופר אספרסו. צלייה כהה מביאה מספר בעיות שעליך לשקול כאשר אתה בעל מכונות אספרסו, כמו גם בעיות רבות אחרות.

לפולי קפה קלויים קלים זמן צלייה קצר יותר ונוטים לשמור על טעם הפולים ועל הטעם הארצי, בעוד שפולי קפה קלויים וגורמה כהים מקבלים בדרך כלל טעם שרוף. פולי הקפה המשמשים לייצור הצלייה הכהה הצרפתית קלויים ארוכים וחמים יותר מפולי קפה רבים אחרים שאינם עוברים תהליך קלייה ארוך וחם. צלייה בינונית עד כהה מביאה בדרך כלל לצבע כהה יותר, אך גם לטעם כהה יותר וטעם מר מאשר שעועית קלויה בהירה.

כדי לקבל את טעם הקפה העשיר שתאהב, פולי הקפה שלך צריכים להיות קלויים וצלויים כהים בכיס למשך שבועיים לפחות. זכרו שלחלק מהמוצרים הללו יש חיי מדף ארוכים יותר, ואחריהם טעם בהיר יותר, אך גם טעם כהה יותר וטעם מר. פולי קפה נצלים בצורה כזו שאפשר לחוות את פולי הקפה הקלויים הכהים באספרסו.

אם אתה מוסיף מכונות הקפה שלך אספרסו ומערבב אותם עם חלב, הטעם החזק של הקפה נעלם. תוכלו לוודא שאתם נהנים מפולי אספרסו על ידי צלייתם כהים והשוואה לפולי הקפה הרגילים. כשאתה מקבל את פולי הקפה הטובים ביותר לאספרסו, אתה כבר יכול ליצור תערובת קפה שתמיד אהבת. גלה אילו צלי בטוחים על ידי נסה כמה ממותגי הקפה הפופולריים ביותר שלנו, כגון שחור לבן, חמאת בוטנים ושוקולד, קפה צלוי ומותגים אחרים.

תהיה חברתי ושתף את הפוסט!

מאמרים נוספים על קפה ...

הירשם למגזין הקפה השבועי

הירשם ונשלח אליך כל יום ראשון את המאמרים הכי טובים שעלו לאתר ושאסור לך לפספס 😎