קפה מטנזניה

קפה מטנזניה

תוכן עניינים

קפה מטנזניה דומה במקצת לשכנתו הקניינית, אך עקביות ואיכות הייצור אינן מתקדמות כמו זו של קניה. רוב הקפה הערביקה של טנזניה, כמו קפה הפטל של טנזניה היקר, גדל בהר קילימנג’רו והר Meru והוא מעובד בשיטת עיבוד רטובה. שיטת דירוג הקפה זהה לקניה בה AA היא הגדולה ביותר ואחריה A ו- B. פולי הקפה הטנזניים אמורים לחלוק את אותה חומציות חדה ויינית כמו קפה אפריקאי וערבי . באופן כללי לקפה טנזניה טוב יהיה חמיצות בהירה וטעם חזק.

תהיה חברתי ושתף את הפוסט!

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email

מאמרים נוספים על קפה ...

הירשם למגזין הקפה השבועי

הירשם ונשלח אליך כל יום ראשון את המאמרים הכי טובים שעלו לאתר ושאסור לך לפספס 😎