5 דברים שיהפכו אותך לבריסטה טוב יותר

בריטה

תוכן עניינים

מיומנויות קפה: מה הופך בריסטה ליוצא מגדר הרגיל?

אם אתה רוצה להיות בריסטה טוב יותר, עליך לשאוף לבלוט. אני לא מדבר על להיות מרכז תשומת הלב, אלא על משהו אחר – משהו על הדרך בה אתה מכין את כוס הקפה המושלמת ההופכת אותך ליותר מגניב. משהו שעושה את היום של הלקוח, שעוזר לו לאהוב קפה עוד יותר, ומעניק השראה לבריסטות אחרות. אבל מכיוון שזה לא פשוט להיות במרכז תשומת הלב -כתבתי את המאמר הזה על  איך להיות בריסטה כזה. אני אהיה כנה, אי אפשר לתת תשובה אחת פשוטה. אז הכנסתי למאמר הזה חמש תכונות שיש לכל בריסטה טוב. אמצו את הטיפים האלה ותשתפרו כבריסטות.

בריסטה

  1. גאווה
    כבריסטה, יש לך את היכולת ליצור קפה גם טעים וגם נראה יפה. אני גאה במה שאני עושה, אני יודע שאני יכול להפוך את היום של הלקוחות שלי לטוב יותר, ואני נהנה מזה. אני רוצה שכל אדם שנכנס לבית הקפה יראה את זה. זה ממלא ומניע אותי. אז כשאתה מכין קפה למישהו, אל תכין לו רק קפה. תכין לו יצירת מופת. הפוך את כוס הקפה של הלקוח למשהו שאתה גאה בו. ואז תרים את הראש תסתכל על הלקוח ותראה איך המבט שלו נדלק.
  2. תשוקה
    תשוקה: אותה תחושה שלא ניתן לעמוד בפניה שאתה צריך לעשות את הדבר הזה ואתה צריך לעשות את זה עכשיו. התשוקה שלי להיות בריסטה, היא זו שמוציאה אותי מהמיטה כל בוקר (ובכן, בנוסף לשלוש בנותיי הצורחות). זה מה שנותן לי את הדרייב לחלוק את הכישורים והידע שלי.אתה צריך למצוא משהו בקפה שמרגש אותך – שגורם לך לרצות להשתפר, ללמוד עוד ולהביא את עצמך ב 100% בכל יום ויום. ואולי, מבחינתך, די במלאכת הכנת קפה נהדר ובמזיגת אומנות לאטה יפה. גדול! אבל אולי אתה צריך עוד משהו – כמו ללמוד יותר על סוגי קלייה, או לגלות קפה נהדר חדש. לא משנה מה זה, אתה צריך למצוא את התשוקה הזו ולתדלק אותה. זה מה שייבדל אותך כבריסטה.
  3. קפדנות
    יש לי את הזכות לראות בריסטות שאפתנים החולקים את אהבתם ואת תשוקתם לקפה. הם עולים לבמה ומוציאים את כל הכישורים והידע שלהם בניסיון לשכנע את השופטים שהם הטובים ביותר. אך על פי דף הציונים, לא רק מיומנויות וידע אנו מחפשים – זו הקפדה.זוהי הדרך הקלה והפשוטה ביותר להוציא כוס קפה שהיא מעבר למה שאנשים מצפים לו. למעשה, בלי זה, אתה לא יכול להשתפר. ודא שאתה משתמש ביחס הבישול הטוב ביותר לקפה שלך, וודא שאתה מחמם את כוסות הקפה האלה ביום חורף קריר, כך שהמשקה של הלקוח שלך יישאר חם עוד קצת. וודאו שכל מה שאתם עושים נעשה ברמה הגבוהה ביותר.ותמיד תעשה את זה. כי אנחנו תמיד צריכים לתת את המיטב.
  4. ידע
    הענף מתפתח כל הזמן, ובריסטה נהדר נשאר בחזית – לא מאחור. תרגיל את עצמך לחקור את התחום. הישאר מעודכן עם מגמות הקפה האחרונות ולשיטות החדשות ביותר. תן למה שתגלה לעורר אותך ולהניע אותך.

אז לסיכום, השאלה היא, מה הופך אותך לבריסטה טוב יותר מכל השאר? אם אינך יכול לענות על כך, לפניך מסע גילוי ארוך ומרגש, התלהב, הקפד, הישאר עקבי, ולמד, למד ולמד!

תהיה חברתי ושתף את הפוסט!

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email

מאמרים נוספים על קפה ...

הירשם למגזין הקפה השבועי

הירשם ונשלח אליך כל יום ראשון את המאמרים הכי טובים שעלו לאתר ושאסור לך לפספס 😎